Uusia lukijoita suosittelemme aloittamaan tästä.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pientä edistymistä havaittavissa

Blogin myötä olemme saaneet paljon kannustusta ja neuvoja, miten kannattaisi edetä. Meille on myös tarjottu konkreettista apua, jotta voisimme jatkaa rakennushanketta eteenpäin. Olemme keskustelleet myös lakimiehemme kanssa vaihtoehdoista, millä tämä prosessi saatetaan seuraavaan vaiheeseen. Kerromme näistä enemmän myöhemmin.

Pääsiäisemme kuluu muuttopuuhissa. Ikäväksemme olemme pakotettuja muuttamaan hieman kauemmaksi rakennuspaikastamme halvemman vuokran perässä.

Valtakunnallisen sanomalehden toimittaja kävi haastattelemassa meitä viime viikolla. Toivottavasti juttu saadaan ulos toukokuun aikana.

Kiitos tähänastisista kommenteistanne. Toivotamme kaikille (Haukiputaallekin) hauskaa pääsiäistä.

Pete ja Kirsi

4 kommenttia:

 1. Kun näitä teidän tapahtumianne lukee, itselle tulee väistämättä mieleen, että miksi ette jo pura "taloa" pois. Itselläkin jossakin vaiheessa rakentaminen edessä, eikä minulla kävisi mielessäkään totuttaa unelmaani "rajoittein", kellarista uupuu muutamia neljöitä?

  Talo on mielestäni kuitenkin on sellainen, mikä rakennetaan itselle ja varsinkin jos virheet ovat muiden tekemiä, en henkilökohtaisesti hyväksyisi moista ollenkaan, vaan talo menisi välittömään purkuun. Tässä minun mielipiteeni asiaan, mutta arvostan toimintatapaanne! Tsemppiä taisteluun.

  Oikein hyvää pääsiäistä, vappua ja ylipäätäänkin jaksamista ja voimia teille. Eiköhän se elämä vielä hymyilekin.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Löysin bloginne ja lisäsin sen omaani. Hyvä että ääntä pidetään, kiitos sosiaalisen median!

  http://homegate2011.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ojakkalasta löytyi yksi alle 2 vuotias homeloukku jossa samuli on ollut osallisena

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Toivon kuitenkin, että pysytään asiassa.